duitse vlag   Norway   Finland   Sweden   Denemarken   Spain

Omgeving

Omgeving costa blanca spanje De Costa Blanca, in het Zuidoosten van Spanje, is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot het meest gezonde gebied ter wereld. De gemiddelde jaartemperatuur is er 18 graden en het is daarom niet verwonderlijk dat veel reumapatiënten er hun heil zoeken.

Het natuurschoon aan de Costa Blanca is bijzonder afwisselend, met veel idyllische zandstranden, prachtig beschutte baaien en fraaie rotspartijen. De infrastructuur voor toerisme is verregaand ontwikkeld. Er zijn mooie steden en dorpen, volop horeca, kindervermaak, sportfaciliteiten en een aantal schitterende golfbanen.

Op culinair gebied is er een breed scala aan verschillende authentieke keukens. Een bezoek aan het typische Spaanse restaurant El Meson de La Costa in Torrevieja is een must. Maar ook een lekker biertje op een van de honderden terrasjes en bars behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wilt u in de natuur romantisch dineren bezoek dan eens restaurant rebate

Ook een aanrader is restaurant casa del reloj te San Pedro Del Pinatrar.

Voor een lekker Hollands broodje in een gezellige ambiance gaat u naar Plazadiferente   

Twee populaire plaatsen zijn Torrevieja en Guardamar del Segura. Torrevieja is een typisch Spaanse stad met zijn schitterende boulevards, waarop het een en al bedrijvigheid is. Tevens zijn rondom de jachthaven leuke restaurantjes te vinden.

Guardamar del Segura zit de laatste jaren in een groeispurt. De goudgele en brede stranden staan borg voor een fantastische strandvakantie. Voor de natuurliefhebber gaat het strand over in een fraai duingebied met een palmenbos. In het centrum is nog een typisch Spaanse middenstand aanwezig en ook de gezellige bars en restaurants ontbreken niet.

Het grootste winkelcentrum van de provincie Alicante Zenia Boulevard heeft ondertussen al meerdere miljoenen mensen getrokken.
Het imposante en royaal opgezette winkelcentrum Zenia Boulevard beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2. Het betreft een investering van euro 5,5 miljoen. Er is een breed scala van winkels met een grote variatie aan verschillende branches.

Paramount lanceert groots Thema Park bij Alhama de Murcia. Attrakties van op wereld nivo.

Eind augustus begint men met de infrastructuur en het gebied bouwrijp te maken.
Later start de bouw van het Paramount Lifestyle Center, bestaande uit 7 hotels waaronder 1 ***** hotel met casino, diverse winkels en restaurants. Ook aan het nachtleven wordt veel aandacht geschonken.

Entertainment en Business gaan hier hand in hand.
Het gehele park wordt in het 2e gedeelte van 2015 opgeleverd.

Gelet op deze ontwikkeling wordt opnieuw bevestigd dat de aankoop van Spaans onroerend goed interessant is waarbij het woongenot van hoge kwaliteit is.
Tevens betekent de aankoop, via Spanish Total Services, van uw woning, gelet op het huidige prijsnivo, een goede belegging.