duitse vlag   Norway   Finland   Sweden   Denemarken   Spain

Golfbanen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca staat bekend om haar schitterende golfresorts.

In de direkte omgeving van Dehesa de Campoamor vindt u de golfbanen van:
Las Ramblas
Campoamor
Villa Martin
De nieuwste aanwinst is de golfbaan van Las Colinas, welke ondertussen binnen de top 100 van alle golfbanen van de wereld is geregistreerd.

Ook als u geen golfer bent is een woning op een golfresort helemaal zo’n gek idee niet.

Enkele voordelen:

  • veiligheid
  • wonen in een groene omgeving
  • grote diversiteit aan bouwstijlen
  • aanwezigheid allerhande sport- en horecafaciliteiten.

 

Tevens bevinden zich de meeste golfresorts op korte afstand van het strand en aantrekkelijke steden.

Spanish Total Services is gespecialiseerd in de verkoop van woningen op golfresorts. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Alvast een indruk?
Hieronder staan een aantal golfbanen in de omgeving waar wij veel mee samenwerken.


La Finca (Algorfa)

18 Holes
Par 72

La Finca is gelegen aan de voet van het 'Escotera' gebergte, tussen de citrus velden, in een natuurlijke omgeving van grote schoonheid, met fantastische vergezichten over de 'Vega Baja'. Ontworpen om top toernooien te kunnen hosten biedt La Finca de grootste afwisseling in greens van alle golfbanen aan de Costa Blanca, variërend in lengte van zeer lang tot zeer kort.

Meren met stromend water en rietkragen voegen schoonheid en uitdaging toe en hebben deze course de thuishaven gemaakt van een variëteit aan migrerende watervogels. De vele olijf- en palmbomen maken het plaatje compleet van deze geweldige baan met een uitgesproken mediterrane smaak. U geniet beslist van een heerlijk dagje golf.

Las Colinas

Prestigieus golfresort, Campoamor

Het Golfresort is aangelegd op meer dan 330 hectare.
Door deze grootte is er naast de golfbaan en de diverse residenties een fantastisch natuur gebied afgewisseld met fruitbomen en vele plantensoorten overgebleven.

In het schitterende clubhuis is het Unik Cafe ondergebracht dat alle horeca faciliteiten biedt.
De keuken is simpel maar is gebaseerd op het gebruik van top ingredienten. Tevens ontbreekt in het clubhuis de golfwinkel niet.

Huiseigenaren genieten een aantal exclusieve privileges t.w.:

  • Gratis gebruik van de golfbaan tot 2020, notarieel vastgelegd.
  • Gratis gebruik van de tennisbanen, het paddle court en de fitnessruimte.
  • TROON voordeel namenlijk een lidmaatschap met wereldwijde VIP voordelen.
  • Eigen beach club, zijnde een privé oord aan zee met privé parkeermogelijkheden.
  • Veiligheid en privacy: Alle bezoekers dienen zich te melden bij de receptie van het golfresort. Door deze maatregel is het niet nodig om de woningen te voorzien van traliewerk.


Top prioriteit: privacy en veiligheid d.m.v. 24 uurs bewaking.

Na aankoop van een woning kunnen 2 personen tot 2020 gratis gebruik maken van de 18 holes championship golfbaan. De golfbaan is ontworpen door de prestieuze golf architect Cabell B. Robinson. De exploitatie wordt geregeld door wereld leider Troon Golf.

Het unieke golfresort beschikt over een prive beachclub direkt aan zee.

 

Villamartin

18 Holes
Par 72

De golfbaan Villamartin is reeds 25 jaar oud en staat bekend als één van de mooiste en beste golfbanen uit de regio. Bij aankomst merkt u al direct dat deze golfbaan pure klasse uitstraalt.

Villamartin is gelegen in een vallei, aan de rand van een rivierbedding en kenmerkt zich door niet al te heuvelachtig terrein met dichte bebossing. Perfect ingepast in de natuurlijke omgeving. Daarnaast biedt Villamartin uitzonderlijk veel variatie met doglegs, waterpartijen, een natuurlijke klip en vele andere zorgvuldig geplaatste hindernissen.

Iedere hole is weer verrassend anders en u zult in ieder geval al uw clubs nodig hebben! De greens zijn behoorlijk ruim en altijd in uitstekende conditie! De 17e hole wordt ook wel gezien als een van de moeilijkste in Spanje.

 

Real Club de golf Campoamor (Orihuela)

18 Holes
Par 72

De Koninklijke golfbaan 'Real Club de Golf Campoamor' is ontstaan rond een voormalige haciënda in een prachtige natuurlijke omgeving. Gebruik makend van de bijzondere ligging is deze golfbaan volledig ingepast tussen twee valleiën, beschut voor de zeewind, die de 18 holes met elkaar verbinden.

Aangelegd tot maximaal 100 meter boven zeeniveau geniet u vanaf deze baan van prachtige panorama´s en heeft u een schitterend uitzicht over het intense blauw van de Middellandse Zee.

Campoamor is één van de langste banen uit de omgeving met brede en lange fairways. Maar precisie is belangrijker dan men in eerste instantie zou denken. Daarnaast is een goede put op de snelle greens belangrijk voor een goed resultaat.


 

Las Ramblas (Orihuela)

18 Holes
Par 72

Deze zeer uitdagende 18 holes golfbaan ligt in een prachtig heuvelachtig terrein met mediterrane vegetatie. De natuurlijke structuur van het terrein zorgt voor een interessante match voor spelers die van uitdagingen houden.

De heuvels, blinde holes, smalle fairways en ravijnen vragen uiterste concentratie. Golfspelers roemen Las Ramblas voor dit specifieke karakter met zijn lastige obstakels, bebossing en waterpartijen.

De totale lengte van de golfbaan is niet al te lang maar de karakteristiek vraagt het uiterste om een goed resultaat te behalen. Las Ramblas betekent 'De Droge Ravijnen' en u slaat dan ook vaak over of langs een ravijn. Neemt u gerust wat extra ballen mee. U zult ze nodig hebben!