duitse vlag   Norway   Finland   Sweden   Denemarken   Spain

Voor alle woningen geldt een bouwgarantie van 10 jaar!

Voor alle woningen geldt een bouwgarantie van 10 jaar!

Voor alle woningen geldt een bouwgarantie van 10 jaar!

De after sales is bij Spanish Total Services in veilige en kritische handen.

after sales na aankoop woning

Spanish Total Services hecht veel waarde aan een optimale after sales . Zo zijn wij persoonlijk bij de oplevering van uw woning aanwezig teneinde de oplevering staat - samen met de promotor – tot in de kleinste details te controleren. Onze jarenlange ervaring en kritische instelling maken het mogelijk dat u hier niet perse bij aanwezig hoeft te zijn. Eventuele omissies leggen wij onmiddellijk vast in een schriftelijke rapportage .

Dit zogeheten proces verbaal vormt de basis waarmee de promotor vervolgens aansluitend zijn bouwer inschakelt om te zorgen dat de eventuele gebreken uiterlijk binnen 3 weken na constatering volledig verholpen worden. In het geval van een re-sale volgen wij een soortgelijke procedure met de verkopende partij. Onze expertise is uw garantie dat uw woning bouwkundig correct opgeleverd wordt. Maar ook in het geval als er sprake is van meerwerk hoeft u niet telkens naar Spanje te reizen. Wij zijn er immers voor u om te zorgen dat alles volgens afspraak en naar uw wens verloopt.

Zowel bij de bouwfases als bij eventueel meerwerk houden wij u steeds volledig digitaal op de hoogte. U volgt op die wijze het totale traject. Onze services gaat hierna onverminderd verder. Spanish Total Services zorgt er namelijk ook voor dat alle benodigde formulieren voor de aanvraag van water, gas en elektriciteit vroegtijdig zijn ingevuld waardoor u direct na de notariële overdracht over water, gas en elektriciteit in uw woning beschikt. Een zorg minder.

Voor alle nieuwbouw woningen geldt bovendien een bouwgarantie van 10 jaar, een veilig gevoel.